Tamás Kürti


People Tamás Kürti


Kürt Zrt.
alelnök

A KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt, A Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Közhasznú Egyesület és a European Family Business - GEEF alelnöke. Diplomáit a veszprémi Pannon Egyetem Mûszaki Menedzser szakán vállalkozás szakirányon és a Nemzetközi Üzleti Főiskola Szervezetfejelsztő – Szupervízor szakán innováció és szupervízió témában szerezte. Második generációs vállalkozó, stratéga és szervezetfejlesztő. Karrierjét a Carnationnél kezdte web és marketing stratégia területen, majd az USAnotebook.com online stratégájaként dolgozott amerikában. A családi vállalkozás, a KÜRT Kutatás-Fejlesztés üzletágát, illetve a FuturIT informatikai biztonsági kutatóközpontot 2004-ben alapította és vezette öt évig. Munkája mellett a felelős tulajdonolás és utódlás menedzsment, tulajdonosi, pénzügyi, családi, jogi és magatartástudományi kérdéseivel foglalkozik. Fókuszterületei a családi vállalkozásból vállalkozó család fejlesztése, illetve a közép-kelet-európai terjeszkedés. Rendszeres előadó a CEU, a Corvinus és a Pannon Egyetemen. 35 éves, menyasszonyával Csillebércen él.


ABOUT US

Property Forum is a leading event hub in the CEE real estate industry with over 10 years of experience. We organise conferences, business breakfasts and workshops focused on real estate, in London, Vienna, Warsaw, Budapest, Bucharest, Bratislava, Prague, Zagreb and Sofia, amongst other locations.
Please send press releases to
newsdesk AT property-forum DOT eu
MORE >

CONTACT

NEWSLETTER

Sign up today for the latest news

I have read the Privacy Policy of International Property Network Inc. and I consent to International Property Network Inc. sending me newsletters and managing my personal data provided for this purpose.

 

Property Forum © 2017 – 2024 | Terms & conditions | Privacy policy