Gábor József-Polonyi


People Gábor József-Polonyi


Generali Biztosító
közgazdász

1998 óta tevékenykedik a biztosítási ágazatban, több mint 12 évig az AEGON Magyarország adózási ügyeiért volt felelős, majd 2010-től ugyanezt a feladatot látja el a Generali magyarországi vállaltcsoportjában. Elsőként foglalta össze átfogóan Magyarországon a biztosítások adózási és elszámolási szabályait. A SALDO kiadásában 2001-ben megjelent szakkönyv a biztosítási jogviszony minden szereplője számára gyakorlati példákon keresztül adott összefoglalóan választ a felmerülő kérdésekre. E kiadvány a későbbiek során számos kiadást élt meg. 2003-2004-ben önálló munkaként a pénztárakra vonatkozóan is összefoglalta az adózási és elszámolási szabályokat, bemutatva a különböző pénztárak legfontosabb mûködési szabályait is. Az elmúlt évtizedekben rendszeresen publikál és tart előadásokat, jellemzően adószakmai, adópolitika tárgyú témákban. Egy ideig a MABISZ adófőtanácsosa is volt, ezt követően konkrét felkérések esetében képviseli az ágazat adóügyeit a szabályozó hatóságok előtt.


ABOUT US

Property Forum is a leading event hub in the CEE real estate industry with nearly 10 years of experience. We organise conferences, business breakfasts and workshops focused on real estate, in London, Vienna, Budapest, Bucharest, Bratislava and Prague, amongst other locations.
Please send press releases to
newsdesk AT property-forum DOT eu
MORE >

CONTACT

NEWSLETTER

Sign up today for the latest news

I have read the Privacy Policy of International Property Network Inc. and I consent to International Property Network Inc. sending me newsletters and managing my personal data provided for this purpose.

 

Property Forum © 2017 – 2024 | Terms & conditions | Privacy policy