Ákos Demeter


People Ákos Demeter


Deloitte
partner

Demeter Ákos a Deloitte budapesti irodájának partnere. Széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezik a bankszektorban, pályáját a hálózatban kezdte, később lakossági és kisvállalati szegmensekért felelős marketing igazgatóként is tevékenykedett, majd azt követően a professzionális szolgáltatások és tanácsadás területére váltott. Számos tanácsadói projektet vezetett főként a stratégiaalkotás és transzformáció területén a bankszektorban, de emellett az energiaipar, szállítmányozás és a turizmus területén is szerzett tapasztalatokat.


ABOUT US

Property Forum is a leading event hub in the CEE real estate industry with over 10 years of experience. We organise conferences, business breakfasts and workshops focused on real estate, in London, Vienna, Warsaw, Budapest, Bucharest, Bratislava, Prague, Zagreb and Sofia, amongst other locations.
Please send press releases to
newsdesk AT property-forum DOT eu
MORE >

CONTACT

NEWSLETTER

Sign up today for the latest news

I have read the Privacy Policy of International Property Network Inc. and I consent to International Property Network Inc. sending me newsletters and managing my personal data provided for this purpose.

 

Property Forum © 2017 – 2024 | Terms & conditions | Privacy policy